Verzorgde voeten door ervaren handen

Mijn praktijk Footcare + uit Zandhoven (Antwerpen) is meer dan zo maar een pedicure. Ik neem het woord ‘zorg’ in voetverzorging erg letterlijk. Uw voeten worden verzorgd door een ervaren medische pedicure. Zo kan u bij mij terecht voor het behandelen van onder andere eelt of eeltpitten, likdoorns, schimmelnagels of ingegroeide nagels. Ook voor de (preventieve) verzorging van een diabetische voet bent u bij Footcare + aan het juiste adres.

Maar mijn zorg voor uw voeten gaat veel verder. U wil uiteraard dat uw voeten vakkundig verzorgd worden, maar ook dat ze er verzorgd uitzien. Daarom bied ik u de mogelijkheid om uw voetbehandeling te vervolledigen met het lakken van uw nagels. Uw voeten zullen na een voetverzorging door Footcare + niet alleen fantastisch aanvoelen, ze zullen er ook fantastisch uitzien met een kleurrijk laagje gellak.

 

Contacteer Footcare + voor een afspraak voor gespecialiseerde voetverzorging en manicure in Zandhoven (Antwerpen). Praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Gezonde voeten zijn lichte voeten

Gezonde voeten zijn erg belangrijk. Uw voeten dragen niet alleen uw hele lichaam, ze voorkomen ook dat u andere problemen krijgt zoals rugklachten, bijvoorbeeld ten gevolge van een slechte loophouding. Het is dan ook verstandig om uw voetproblemen te laten behandelen door een professionele medische pedicure. Toch is het nóg beter om problemen te voorkomen door een regelmatige verzorging.

 

Neem daarom contact op met Footcare + uit Zandhoven. Ik neem uw voeten graag onder handen. U krijgt een deskundige voetverzorging door een erkende medische pedicure. Om u als klant de nodige tijd en aandacht te kunnen geven, werk ik steeds op afspraak, zowel bij u thuis als in mijn praktijk.

Heeft u vragen over voetafwijkingen of problemen aan de voeten? Contacteer Footcare + in Zandhoven (Antwerpen). Ik ben een expert in voetverzorging, in de ruimste zin van het woord.

 

Want uw voeten laten verzorgen, is een noodzakelijke luxe!

 

Enkel cash te betalen!